Kawy ziarniste pod espresso

Powyżej znajdują się kawy, które są przeznaczone do zaparzania w ekspresach ciśnieniowych automatycznych i kolbowych, kawiarkach i wszelkiego rodzaju urządzeniach działających z użyciem większego ciśnienia. Kawy ziarniste pod espresso są palone nieco dłużej, ciemniej i inaczej niż kawy pod przelew i alternatywy dostępne tutaj: Kawy przelewowe

Wszystkie nasze propozycje pod espresso to kawa specialty Jedynym wyjątkiem jest Espresso Classic, które tworzymy również z sezonowej wysokojakościowej Robusty, w tym sezonie indonezyjskiej.

Ceny kaw pod espresso są cenami detalicznymi. Firmy lub osoby zainteresowane ilościami hurtowymi, zapraszamy do kontaktu na palarnia@tucafe.pl

Jeżeli chcieliby Państwo, aby kawa do ekspresu ciśnieniowego została zmielona, prosimy o podanie takiej informacji w komentarzu do zamówienia. Polecamy jednak, aby mielić kawę tuż przed jej zaparzeniem dla lepszego smaku i aromatu.